Beckhamov sin zaprosio glumicu: 'Presretan sam...'

brooklynbeckham/Instagram
Brooklyn i Nicola u vezi su manje od godinu dana, no to nije utjecalo na njihovu odluku da si kažu 'da' i da požele ostatak života provesti zajedno.
Vidi originalni članak

Brooklyn Beckham (21), najstariji sin bivše nogometne zvijezde Davida Beckhama, na Instagramu je objavio da se zaručio sa svojom djevojkom, glumicom Nicolom Peltz (25). Brooklyn i Nicola zajedno su manje od godinu dana, a na ovakav veliki korak odlučili su se, priznao je, prije otprilike dva tjedna, javlja Cosmopolitan.

Vijest su objavili na Instagramu 

Objavio je njihovu zajedničku fotku i slatki opis u kojemu je objasnio zašto ju toliko voli i zašto želi da postane njegova supruga.

"Prije dva tjedna svoju sam srodnu dušu pitao želi li se udati za mene i rekla je 'da'! Ja sam najsretniji čovjek na svijetu. I obećavam da ću jednog dana biti najbolji suprug i najbolji tata. Volim te, dušo", napisao je Brooklyn ispod fotografije.

I Nicola je, očekivano, objavila zajedničku IG fotku i napisala:

"Učinio si me najsretnijom djevojkom na svijetu. Jedva čekam provesti ostatak života pored tebe. Tvoja mi je ljubav najveći dar. Volim te neopisivo... I hvala Harper na fotkama!"

U vezi su manje od godinu dana

Njih su dvoje u vezu ušli krajem 2019. godine, a potvrdili su je na Instagramu tek u siječnju ove godine. Iako s obožavateljima nisu dijelili mnogo zajedničkih intimnih trenutaka, sada su se odvažili i podijelili onu najvažniju! A mi im želimo mnogo sreće. <3

 

Ljetni broj JoomBoos Videostar magazina je na kioscima u Hrvatskoj i BiH.

Posjeti joomboos.24sata.hr