Prvi 489 pregleda 12. srpnja 2020.

Beckhamov sin zaprosio glumicu: 'Presretan sam...'

brooklynbeckham/Instagram

Brooklyn i Nicola u vezi su manje od godinu dana, no to nije utjecalo na njihovu odluku da si kažu 'da' i da požele ostatak života provesti zajedno.

Brooklyn Beckham (21), najstariji sin bivše nogometne zvijezde Davida Beckhama, na Instagramu je objavio da se zaručio sa svojom djevojkom, glumicom Nicolom Peltz (25). Brooklyn i Nicola zajedno su manje od godinu dana, a na ovakav veliki korak odlučili su se, priznao je, prije otprilike dva tjedna, javlja Cosmopolitan.

Vijest su objavili na Instagramu 

Objavio je njihovu zajedničku fotku i slatki opis u kojemu je objasnio zašto ju toliko voli i zašto želi da postane njegova supruga.

"Prije dva tjedna svoju sam srodnu dušu pitao želi li se udati za mene i rekla je 'da'! Ja sam najsretniji čovjek na svijetu. I obećavam da ću jednog dana biti najbolji suprug i najbolji tata. Volim te, dušo", napisao je Brooklyn ispod fotografije.

I Nicola je, očekivano, objavila zajedničku IG fotku i napisala:

"Učinio si me najsretnijom djevojkom na svijetu. Jedva čekam provesti ostatak života pored tebe. Tvoja mi je ljubav najveći dar. Volim te neopisivo... I hvala Harper na fotkama!"

U vezi su manje od godinu dana

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

miss u

Objavu dijeli nicola (@nicolaannepeltz)

Njih su dvoje u vezu ušli krajem 2019. godine, a potvrdili su je na Instagramu tek u siječnju ove godine. Iako s obožavateljima nisu dijelili mnogo zajedničkih intimnih trenutaka, sada su se odvažili i podijelili onu najvažniju! A mi im želimo mnogo sreće. <3

 

Ljetni broj JoomBoos Videostar magazina je na kioscima u Hrvatskoj i BiH.

 | Autor:

Tvoja reakcija?