Bella Hadid objasnila zašto objavljuje svoje uplakane slike

Mandoga Media/DPA/Pixsell
Manekenka Bella Hadid prije nekoliko mjeseci je, na Instagramu, objavila svoje uplakane fotografije i tako progovorila o svom mentalnom zdravlju, a sada je to prokomentirala i u jednom intervjuu
Vidi originalni članak

Manekenka Bella Hadid već neko vrijeme na društvenim mrežama govori o problemima s mentalnim zdravljem, a sada je o tome progovorila u intervjuu za WSJ Magazine. U tom intervjuu je rekla kako već dugo nije koristila usluge svog osobnog stilista jer se 'psihički osjećala tako čudno' zbog pritiska koji joj nabijaju paparazzi svaki put kada napusti svoj dom i zbog toga što cijeli svijet stalno komentira njenu odjeću. 

Bella se osvrnula i na svoje uplakane fotografije koje dijeli na Instagramu te je rekla kako joj one služe kao neka vrsta ispušnog ventila.

VAŽNA PORUKA Bella Hadid u suzama, bez cenzure progovorila o bolesti

"Imala sam jako depresivne epizode u kojima bi me mama ili moj psiholog upitali kako sam, a ja bi im jednostavno odgovorila svojom fotografijom jer nisam imala snage pisati. Tada je to za mene bio najjednostavniji način jer nikada nisam znala opisati kako se osjećam. Osjećala sam nesnosnu i iscrpljujuću fizičku i psihičku bol", ispričala je.

Rekla je i kako je svoje uplakana fotografije dijelila na Instagramu kako bi i druge potaknula da razgovaraju o mentalnom zdravlju i da svima da do znanja da je 'ok ne biti ok'.

Bravo, Bella! Ovo se zove hrabrost! 

 

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

Posjeti joomboos.24sata.hr