Prvi 4251 pregleda 11. studenoga 2021.

Bella Hadid u suzama, bez cenzure progovorila o bolesti

bellahadid@instagram

Manekenka Bella Hadid na svom je Instagramu podijelila nekoliko fotki na kojima je uplakana i tako progovorila o svojoj borbi s mentalnim zdravljem

Manekenka Bella Hadid na svom je Instagram profilu podijelila nekoliko fotografija na kojima je uplakana i tako progovorila o svojoj borbi s anksioznošću i problemima s mentalnim zdravljem, piše Elite Daily. Bella je rekla da je svoje iskustvo odlučila podijeliti nakon što je pogledala video Willow Smith u kojemu i ona iskreno progovara o vlastitim nesigurnostima. "Volim te i volim tvoje riječi. Zbog njih sam se osjećala manje usamljeno i zato bih htjela ovo objaviti", napisala je u opisu svojih fotografija. 

"Ovo je skoro moja svakodnevica, svaku noć već nekoliko godina", rekla je. "Društveni mediji nisu stvarni. Svi vi koji se borite, zapamtite to. Ponekad sve što morate čuti jest da niste sami. Dakle, od mene za vas, niste sami. Volim te, vidim te, i čujem te. Samopomoć i mentalna bolest te kemijska neravnoteža u mozgu nisu linearne i gotovo su poput rollercoastera s preprekama... Imaju svoje uspone i padove", dodala je Bella.

Napisala je i da se dosad više puta suočavala sa sličnim problemima te da zna da je moguće naučiti nositi se s boli ako radimo na sebi i provodimo dovoljno vremena nastojeći otkriti koji su to okidači i traume.

 | Autor: bellahadid@instagram bellahadid@instagram

"Imala sam dovoljno slomova i izgaranja da znam ovo: ako dovoljno radiš na sebi, posvetiš vrijeme da sam razumiješ svoje traume, okidače, radosti i rutinu, uvijek ćeš moći razumjeti ili naučiti više o vlastitoj boli i kako se nositi s njom", napisala je Bella. "Želim da znate da uvijek postoji svjetlo na kraju tunela, a vrtuljak se u jednom trenutku potpuno zaustavi. Bit će bolje", poručila je.

Bella je još u siječnju ove godine progovorila o borbi s teškom depresijom i anksioznošću još od tinejdžerske dobi. Kako je ušla u 20-e, manekenka je rekla da se njena socijalna anksioznost pogoršala te da je uzela kratku pauzu od društvenih mreža kako bi se usredotočila na zdravlje. "Odvojite vrijeme za vaše mentalno zdravlje. Uvijek se isplati iskoristiti svoj puni potencijal", poručila je.

Bravo, Bella! Ovo se zove hrabrost! 

Tvoja reakcija?