Borba s anoreksijom: 'Roktali su kad sam prošla kraj njih'

recoveryfoodforeva/Instagram
Mislili su da je smiješno rugati se nekome na osnovu izgleda pa im je odlučila odgovoriti i objasniti kroz što zapravo prolazi
Vidi originalni članak

Poremećaji u prehrani postali su sve učestaliji u 'modernom' svijetu, sve više djevojaka i mladića suočava se s teškim fizičkim i psihičkim bolestima. Da se i dvatesetogodišnja Eva bori s istima nisu znali tinejdžeri koji su joj se odlučili rugati na račun njezinog izgleda. Za Bored Pandu ova je djevojka, koja se trenutno oporavlja od anoreksije, odlučila podjeliti svoju tešku priču.

Na desnoj slici možeš vidjeti kako je izgledala prije četiri godine, a na lijevoj kako izgleda sada. Tinejdžeri su ismijavali Evu smatrajući je debelom i pritom su roktali. Kako se tada osjećala objavila je na Twitteru:

"Kad sam vas čula kako rokčete, srce mi je počelo preskakati i trudila sam se ponašati normalno i ne plakati. Moje loše misli preuzele su kontrolu nad mojim zdravim mozgom i govorile mi da sam beznačajna. No, kako god, neću vam više dopustiti da utječete na mene..."

Istaknula je kako zna da možda nije 'poželjne' veličine, dovoljno mršava ili isklesanog tijela, ali da je sada puno sretnija. I zdravija. Na Instagramu redovito objavljuje zdrave recepte i priča o svom teškom iskustvu, pritom učeći i inspirirajući druge. Bravo!

Iako je doživjela grozne stvari, iz svega je izašla jača. Mi joj dajemo svu podršku i kažemo NE bullyingu. #prekinišutnju

 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

POSLUŠAJ NOVU JOOMBOOS PJESMU:

Posjeti joomboos.24sata.hr