Buzz&JoomBoos meet up pokorio Pulu!

Dusko Marusic/PIXSELL
U Puli je bilo zabavno s youtuberima, a sad možete osvojiti i nove tenisice
Vidi originalni članak

Najnoviji modeli tenisica po posljednjim trendovima i svi hrvatski omiljeni youtuberi bili su dobitna kombinacija i odličan razlog da se vikend provede u Buzz trgovini u trgovačkom centru Max City u Puli.

To pogotovo znaju oni koji su bili na mjestu događaja. Čekajući TheSikrta, Brunu Lukića i 10Fichu,  svi su odradili uspješan shopping u Buzzu, a pravi hype kada su se youtuberi pojavili bio je neizbježan.

Možete osvojiti super tenke

No, osim druženja s youtuberima, Buzz je za vas spremio još nešto super! Nagrađuje vas novim tenisicama. Sve što trebate napraviti je snimiti sebe kako izvodite svoj najbolji plesni pokret i objavite video na svom Instagram profilu uz hashtag #buzzpokret i #buzzsneakerstation.

Pazite da vam objava bude javna i ako baš vas žiri proglasi najkreativnijima, plesat ćete još puno u novim tenisicama iz Buzza. Jer, nemate mogućnost svaki dan zgrabiti odlične tenke, a uz to dobiti i priliku za fotku s omiljenim youtuberom.

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji božićni party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti!

Posjeti joomboos.24sata.hr