Donosimo najbolji brzi recept za grah ikad!

Canva
Jede vam se grah, a nemate vremena za namakanje i dugo kuhanje? Nema problema, imamo super rješenje za vas!
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 1 luk
  • 2 mrkve
  • 100 g celer korijena
  • 2 kobasice
  • 1 konzerva graha
  • 2 žličice slatke mljevene paprike
  • 1 lovorov list
  • listići svježeg peršina
  • povrtni temeljac
  • sol, papar
  • voda

Priprema:

Luk nasjeckaj na sitno, pa ga pirjaj na masti ili ulju. Za to vrijeme nasjeckaj mrkvu i celer, pa ih dodaj luku. Dobro promiješaj i pusti da se pirja 3 minute, a zatim dodaj kobasicu nasjeckanu na kolutiće.

Dodaj vode ili temeljca, začini mljevenom crvenom paprikom, lovorom, soli i paprom. Pusti da se krčka oko 20 minuta ili dok mrkva ne omekša. Dodajte grah i kuhaj još 5-10 minuta. 

Uživaj!



 

Posjeti joomboos.24sata.hr