Jede vam se grah, a nemate vremena za namakanje i dugo kuhanje? Nema problema, imamo super rješenje za vas!
Sastojci:
- 1 luk
- 2 mrkve
- 100 g celer korijena
- 2 kobasice
- 1 konzerva graha
- 2 žličice slatke mljevene paprike
- 1 lovorov list
- listići svježeg peršina
- povrtni temeljac
- sol, papar
- voda
Priprema:
Luk nasjeckaj na sitno, pa ga pirjaj na masti ili ulju. Za to vrijeme nasjeckaj mrkvu i celer, pa ih dodaj luku. Dobro promiješaj i pusti da se pirja 3 minute, a zatim dodaj kobasicu nasjeckanu na kolutiće.
Dodaj vode ili temeljca, začini mljevenom crvenom paprikom, lovorom, soli i paprom. Pusti da se krčka oko 20 minuta ili dok mrkva ne omekša. Dodajte grah i kuhaj još 5-10 minuta.
Uživaj!
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun?
Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.