Druži se i fotkaj s popularnim youtuberima ove subote!

Luka Stanzl/Pixsell
Najbolji YouTube frendovi Saamo Petraa i Svenky ove subote dolaze na veliki meet up u Arena Centar i donose super poklone za svoje naaaajveće fanove!
Vidi originalni članak

Oduvijek si htio upoznati svoje YouTube idole, ali nikad nisi uspio doći ni na jedan meet up? Ne brini previše. Tvoji najdraži youtuberi - Saamo Petraa i Svenky - ove subote dolaze na veeeeeliki meet up u Arena Centar u Zagrebu i donose super poklone za sve fanove. 

Poklon rasporedi i bookmarkovi

via GIPHY

Petra i Svenky družit će se sa svima koji dođete u Arenu ove subote, 21. rujna, u 16 sati, a osim druženja, poklon rasporeda i bookmarkova te njihovih autograma, ondje vas čeka i fotkanje s YouTube zvijezdama u posebnom photo boothu! 

Fotkaj se i postaj fotku na svoje društvene mreže

via GIPHY

U photo boothu se možete fotkati s Petrom i Svenkyjem, a fotke će vam razviti odmah, na licu mjesta, i moći ćete ih odmah postati na svoje društvene mreže.

Beauty kraljica i kralj transformacija

Svi koji pratite Petru i Svenkyja na YouTubeu već ste jako dobro upoznati s onime što rade. Vi koji ih još ne znate, sad ćemo vam ih predstaviti u par rečenica.

Petra je kraljica beauty i makeup videa, obožava s fanovima dijeliti savjete, životna iskustva i sve ono što zanima generaciju Z. Svenky je JoomBoosov kralj transformacije, a svaki skeč koji Svenky snimi zagarantirana je zabava i smijeh. 

Gdje i kad trebaš doći?

Ako želite upoznati ovo dvoje zabavnih i otkačenih YouTube BFF-ova, dođite ove subote u Arena Centar. Meet up počinje u 16 i traje do 19 sati. Adresa Arena Centra je: Vice Vukova 6, 10.000 Zagreb. Ako ti treba mala pomoć, klikni ovdje i pogledaj kako doći do Arene. 

Posjeti joomboos.24sata.hr