Prvi 532 pregleda 19. rujna 2019.

Druži se i fotkaj s popularnim youtuberima ove subote!

Luka Stanzl/Pixsell

Najbolji YouTube frendovi Saamo Petraa i Svenky ove subote dolaze na veliki meet up u Arena Centar i donose super poklone za svoje naaaajveće fanove!

Oduvijek si htio upoznati svoje YouTube idole, ali nikad nisi uspio doći ni na jedan meet up? Ne brini previše. Tvoji najdraži youtuberi - Saamo Petraa i Svenky - ove subote dolaze na veeeeeliki meet up u Arena Centar u Zagrebu i donose super poklone za sve fanove. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Petra je perverznija od mene i amen! 😈 Novi video na @joomboosyt 👀

Objavu dijeli ⋆ 𝙎𝙫𝙚𝙣𝙠𝙮 ⋆ (@svenkranzelic)

Poklon rasporedi i bookmarkovi

via GIPHY

Petra i Svenky družit će se sa svima koji dođete u Arenu ove subote, 21. rujna, u 16 sati, a osim druženja, poklon rasporeda i bookmarkova te njihovih autograma, ondje vas čeka i fotkanje s YouTube zvijezdama u posebnom photo boothu! 

Fotkaj se i postaj fotku na svoje društvene mreže

via GIPHY

U photo boothu se možete fotkati s Petrom i Svenkyjem, a fotke će vam razviti odmah, na licu mjesta, i moći ćete ih odmah postati na svoje društvene mreže.

Beauty kraljica i kralj transformacija

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ⋆ 𝙎𝙫𝙚𝙣𝙠𝙮 ⋆ (@svenkranzelic)

Svi koji pratite Petru i Svenkyja na YouTubeu već ste jako dobro upoznati s onime što rade. Vi koji ih još ne znate, sad ćemo vam ih predstaviti u par rečenica.

Petra je kraljica beauty i makeup videa, obožava s fanovima dijeliti savjete, životna iskustva i sve ono što zanima generaciju Z. Svenky je JoomBoosov kralj transformacije, a svaki skeč koji Svenky snimi zagarantirana je zabava i smijeh. 

Gdje i kad trebaš doći?

Ako želite upoznati ovo dvoje zabavnih i otkačenih YouTube BFF-ova, dođite ove subote u Arena Centar. Meet up počinje u 16 i traje do 19 sati. Adresa Arena Centra je: Vice Vukova 6, 10.000 Zagreb. Ako ti treba mala pomoć, klikni ovdje i pogledaj kako doći do Arene. 

Tvoja reakcija?