Dua Lipa je odbila Harryja: 'Nisam pala na njegov šarm'

Nije tajna da Harry Stiles voli ljepotice. Gledajući listu njegovih bivših može se primijetiti da najviše voli manekenke no prije par mjeseci bacio je oko i na zgodnu pjevačicu.
Vidi originalni članak

Dua Lipa jedna je od najzgodnijih britanskih pjevačica, no bez problema je otkantala jednog od najzgodnijih britanskih pjevača, Harryja Stilesa. Njihov prvi dejt bio je i posljednji.

- Harry je baš jako želio na dejt s njom iako su prijatelji još otkad je Dua bila u vezi s bivšim dečkom. Mnogi su tada mislili da nešto postoji među njima, ali Dua je bila totalno posvećena svom tadašnjem dečku - rekao je izvor za Daily Star.
Harry je bio strpljiv i kad je Dua izašla iz veze počeo joj je slati poruke. 

- Bio je jako zainteresiran, a ni ona nije bila imuna. Mjesecima su flertali preko poruka da bi na kraju konačno izašli prije premijere njegova filma 'Dunkirk' - kazao je izvor.
Nakon prvog dejta, Dua je ipak shvatila da između njih 'nema nikakve kemije i da nije pala na njegov šarm'. Nakon neslavnog pokušaja veze, Harry je zaveo manekenku Camille Rowe, a Dua je u vezi s Paulom Kleinom iz grupe Lany.

 

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
 

Posjeti joomboos.24sata.hr