Prvi 3033 pregleda 23. kolovoza 2017.

Dua Lipa je odbila Harryja: 'Nisam pala na njegov šarm'

Harry voli velike kapute

Nije tajna da Harry Stiles voli ljepotice. Gledajući listu njegovih bivših može se primijetiti da najviše voli manekenke no prije par mjeseci bacio je oko i na zgodnu pjevačicu.

Dua Lipa jedna je od najzgodnijih britanskih pjevačica, no bez problema je otkantala jednog od najzgodnijih britanskih pjevača, Harryja Stilesa. Njihov prvi dejt bio je i posljednji.

- Harry je baš jako želio na dejt s njom iako su prijatelji još otkad je Dua bila u vezi s bivšim dečkom. Mnogi su tada mislili da nešto postoji među njima, ali Dua je bila totalno posvećena svom tadašnjem dečku - rekao je izvor za Daily Star.
Harry je bio strpljiv i kad je Dua izašla iz veze počeo joj je slati poruke. 

 

Objavu dijeli @sweetlovelyharry

- Bio je jako zainteresiran, a ni ona nije bila imuna. Mjesecima su flertali preko poruka da bi na kraju konačno izašli prije premijere njegova filma 'Dunkirk' - kazao je izvor.
Nakon prvog dejta, Dua je ipak shvatila da između njih 'nema nikakve kemije i da nije pala na njegov šarm'. Nakon neslavnog pokušaja veze, Harry je zaveo manekenku Camille Rowe, a Dua je u vezi s Paulom Kleinom iz grupe Lany.

 

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
 

Tvoja reakcija?