Glumica pokazala trudnički trbuščić i sve raznježila

emmaroberts/Instagram
Glumica je na svom Instagram profilu objavila novu fotku s trbuščićem i našalila se na račun svoje haljine. S dečkom uzbuđeno iščekuje dolazak bebe i ne skida osmijeh s lica.
Vidi originalni članak

Poznata glumica Emma Roberts objavila je trudničku fotografiju i pokazala fanovima kako joj raste trbuščić. Da je trudna otkrila je još u kolovozu kad je objavila da očekuje dječaka s dečkom Garrettom Hedlundom, s kojim je u vezi godinu dana. Sad se našalila time kako neobično izgleda u ružičastoj haljini, piše Cosmopolitan.

Na fotki Emma nosi ružičastu haljinu s crnim točkicama, a u opisu je napisala: "Haljina za lutke sad je dobila sasvim novo značenje!" Fanovi su joj pohvalili look i rekli da fotka savršeno dočarava njezin trudnički sjaj.

Izvori bliski paru otkrili su da je par bio iznenađen, sretan i uzbuđen kad su saznali da će dobiti dijete. Njihova veza nije bila ozbiljna, bila im je bitna samo zabava, no, nakon vijesti o dolasku prinove, sve se nekako promijenilo.

Uživaju u zajednički provedenom vremenu i nestrpljivo iščekuju bebu. I mi im također želimo najsretnije zajedničke trenutke!

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

Posjeti joomboos.24sata.hr