Evo kada svaki horoskopski znak upoznaje srodnu dušu

canva/youtube
Svaki horoskopski znak je drugačijeg karaktera i sreće pa u različito vrijeme i upoznaje srodnu dušu. Ako ste se oduvijek pitali kad ćete je upoznati ili želite doznati jeste li je možda već upoznali, sad možete saznati. Evo kada svaki horoskopski znak sreće 'onog ili onu pravu'!
Vidi originalni članak

1. Ovan: Sa 25 godina

via GIPHY

Ovnovi svoju srodnu dušu upoznaju sa svojih 25 godina. To je vrijeme kad još sazrijevaju i pokušavaju se pronaći pa je to ključno vrijeme kad ih srodna duša može upoznati onakvima kakvi zaista jesu.

2. Bik: Sa 18 godina

via GIPHY

Bikovi upoznaju svoju srodnu dušu najčešće sa 18 godina. Očigledno, još su vrlo mladi, ali u njima se razvija nešto uzbudljivo, znajući da su mladi i zaljubljeni lako predaju svoje srce i prepuštaju se romantici.

3. Blizanci: Sa 19 godina

via GIPHY

Ovaj horoskopski znak svoju srodnu dušu upoznaje sa 19 godina, a da toga nije ni svjestan. Tek par godina kasnije često shvaća da je propustio/propustila priliku za ljubav, ali Blizanci su poznati po tome da nikad ne odustaju, pa tako ne odustaju ni od potrage za romantičnom srećom s osobom koja im je suđena.

4. Rak: Sa 21 godinom

via GIPHY

Oduvijek romantični Rakovi sanjaju o srodnoj duši otkad su postali svjesni o zaljubljivanju, a svoju srodnu dušu će upoznaje u 21. godini. Njihova ljubav je u isto vrijeme naivna i zrela. 

5. Lav: Sa 27 godina

via GIPHY

Lav može upoznati svoju srodnu dušu vrlo rano, ali se na velike korake odlučuje tek kad je dovoljno siguran da je veza dovoljno zrela. Sa 27 godina shvaćaju tko im je srodna duša, tek kad shvate što žele u životu.

6. Djevica: Sa 26 godina

via GIPHY

Djevicama je jako teško upoznati srodnu dušu, to im se čini kao neki zadatak koji trebaju ispuniti. Zbog toga oni svoju 'osobu' upoznaju tek oko svoje 26. godine, ali su tada sasvim sigurni da je on ili ona 'TA'!

7. Vaga: Sa 20 godina

via GIPHY

Vaga svoju srodnu dušu pronalazi u godinama kad više nije tinejdžer, a nije ni odrasla osoba. Dok se još traži, sa svojih 20 godina, pronalazi srodnu dušu u vrlo bliskoj osobi...

8. Škorpion: Sa 17 godina

via GIPHY

Ovaj horoskopski znak shvaća tko mu je srodna duša sa 17 godina. Još premlad, ne zna što mu je činiti sa svim tim nabujalim emocijama - pobjeći ili se prepustiti. No, ako se prepusti, pronalazi nešto zbilja sjajno...

9. Strijelac: Sa 28 godina

via GIPHY

Ovaj horoskopski znak obožava svoj solo život i potpunu slobodu, a baš to je razlog zašto srodnu dušu upoznaje tek sa 28 godina.

10. Jarac: Sa 30 godina

via GIPHY

Jarac je jako racionalan horoskopski znak koji će na spomen srodne duše vjerojatno zakolutati očima, ali i oni će je upoznati. Možda malo kasnije, ali ipak hoće!

11. Vodenjak: Sa 22 godine

via GIPHY

Iako se za Vodenjaka inače ne bi reklo da će u tako ranim godinama pronaći srodnu dušu, čini se da ipak hoće. S njom će se povezati na tako dubokoj razini da će zajedno dijeliti sve!

12. Riba: Sa 19 godina

via GIPHY

Ribe obožavaju romantiku i odavno razmišljaju o tome tko je njihova srodna duša. Stvaraju scenarije u glavi o upoznavanju i iščekuju ih, a osobu za sebe upoznaju zapravo vrlo rano, već sa 19 godina...

Izvor: YourTango

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

POGLEDAJTE VIDEO DANA:

Posjeti joomboos.24sata.hr