Evo kako će Meghan i Harry vjerojatno nazvati bebu

meghanmarkle_official@instagram
Tri su opcije za djevojčicu, tri za dječaka - što kažeš?
Vidi originalni članak

Datum rođenja nove kraljevske bebe sve se više bliži, pa se, naravno, javlja sve više spekulacija oko toga kako će kraljevski par, Meghan Markle i princ Harry, nazvati svoju bebu.

Nekoliko imena najbolje kotira na kladionicama, a Cosmopolitan donosi cijeli popis. Evo kako će se najvjerojatnije zvati nova kraljevska beba:

1. Victoria

Ovo ime najbolje stoji na svim kladionicama, a razlog je, čini se, prilično očit. Kraljic Victoria jedna je od najvećih ikona i, uz Elizabetu II., jedna od najpoznatijih članica kraljevske obitelji, koja je najpoznatija kao žena koja je srušila rodne norme i potpuno izdominirala muškim kraljevskim svijetom. Pa, ne bi bilo toliko 'ludo' da Meghan, koja se otvoreno naziva feministkinjom, svoje dijete nazove po ovoj legendarnoj kraljici. 

2. Alice

Alice je bila kćerka kraljice Victorije, odnosno mama princa Philpa, a kako je Harry jako blizak sa svojim djedom, velike su šanse da odabrano ime bude možda upravo Alice. Što misliš?

3. Diana

Okej, ovo ne trebamo previše objašnjavati. Legendarna princeza, Harryjeva mama, tragično preminula ljubimica nacije? To je to. Ne dodajemo više ništa. (I navijamo za ovo ime...)

4. Albert

Ako se rodi dječak, na prvom mjestu kladionica je ime Albert, kako se zvao i suprug kraljice Victorije.

5. Arthur

Iako je ovo najviše stereotipno ime za novu kraljevsku bebu, kralj Arthur česta je inspiracija, pa je tako i srednje ime princa Louisa - Arthur. No, nekako sumnjamo da će Meghan ovako nazvati svoje dijete... Od nje ipak očekujemo nešto neočekivanije.

6. Philip

Kao što smo i napisali, nije nepoznanica da je Harry blizak s djedom, princom Philipom, pa ne bi bilo čudno da upravo tako nazove svog sina. Ako bude sin. Ali, što će mladi par na kraju odabrati, tek ćemo vidjeti. Iako, vrlo ubrzo!

Posjeti joomboos.24sata.hr