Evo što princ Harry želi u svakom hotelu u kojem spava

zenski svijet/instagram
Kad si član kraljevske obitelji možeš imati zaista svakakve zahtjeve, a ovaj Harryjev čak i nije toliko lud.
Vidi originalni članak

Princ Harry tijekom svojih poslovnih putovanja često odsjeda u hotelima, a baš u svakom u kojem spava ima jedan jedini, jako poseban zahtjev.

On je jednostavno takav

Naime, njemu je jako važno da u hotelu u kojem odsjeda, prilikom njegovog boravka ondje, smanje upotrebu plastike što je više moguće. Ovu Harryjevu malu tajnu otkrivo je njegov blizak prijatelj i polo partner, Nacho Figueras.

"Harry i ja smo odsjeli u tom jednom hotelu večer prije utakmice. Vidio sam ga kako razgovara s nekime od osoblja te im je tada rekao. 'Vidio sam da sam u šalici jutarnje kave dobio onu plastičnu žličicu. Također, majica mi se vratila s pranja u plastičnoj vrećici'", ispričao je Figueras te dodao kako je Harry zamolio da se ovakva nepotrebna upotreba plastike, barem što se tiče njega kad odsjeda u hotelima, treba smanjiti na minimum.

Odličan su primjer svima

"Takav je on. Ne pričam često o tome, ali to je on. Takvi su oni. Ne podržavaju plastiku", kaže. Iako nije sto posto jasno na koga je mislio pod ovim 'oni', zapravo smo nekako sigurni da je riječ o Harryju i Meghan.

Bravo za njih. Odličan su primjer svima nama.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr