Fanovi su bijesni na Arianu: Kako si mogla?

arianagrande/Instagram
Fanovi Ariane Grande 'ludi su' zbog njezine Starbucks kave koja nije veganska
Vidi originalni članak

Ariana Grande se upravo udružila sa Starbucksom kako bi patentirala 'Cloud Macchiato', a ljudi nisu sretni činjenicom što kava nije veganska. Arianini veganski sljedbenici su joj se obratili na Twitteru kako bi joj objasnili zašto im to smeta, piše Cosmopolitan.

Prošlog tjedna, Starbucks je objavio da je Ariana Grande njihov novi ambasador. Ari i Starbucks službeno su partneri, a to su proslavili novom Cloud Macchiato kavom, koja je trebala biti najprivlačnija Arianinim fanovima. Dakle, Cloud Macchiato je napravljena od espressa, sirupa s okusom vanilije, karamela umaka, pjene od jaja i mlijeka - a to znači da ga Ariana ne može piti jer je veganka.

Naravno, mlijeko možete zamijeniti biljnom alternativom, ali ne možete zamijeniti pjenu od jaja ili karamelnu kišicu - koja sadrži mliječne proizvode - tako da napitak ne može biti veganski. I zato su fanovi bijesni jer smatraju da je ovo licemjerno od nje.

Sad vam je jasno zašto je to veliko razočaranje za veganske Arianatore koji su mislili da će osmisliti piće koje se slaže s njezinim osobnim uvjerenjima.

Evo nekih komentara:

Ups? Je li se malo zaletjela? 

Posjeti joomboos.24sata.hr