Hailey se rasplakala na Met Gali, a razlog je Selena?

MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL
Nije nosila sunčane naočale jer misli da je to moderno. Razlog je nešto sasvim drugo...
Vidi originalni članak

Mnogi su napali Hailey Bieber nakon Met Gale jer je nosila sunčane naočale na fotkama, a sad kad su saznali pravi razlog tome, ipak su promijenili mišljenje. Barem neki od njih.

Naime, Hailey na mnogim fotkama s Justinom s Met Gale nosi crne naočale, a na društvenim je mrežama sad procurila snimka na kojoj ih je prvi puta stavila. I koja objašnjava razlog zašto ih je uopće nosila.

Naime, fanovi su, dok su Hailey i Justin prolazili, stajali i pozirali za fotografije, vikali 'Selena, Selena, Selena', referirajući se pritom na njegovu bivšu, pjevačicu Selenu Gomez.

POGLEDAJTE VIDEO:

U jednom trenutku Justin se okrenuo prema Hailey i rekao joj 'Volim te', a nekoliko trenutaka kasnije Hailey više nije mogla izdržati i počela je plakati. Justin joj je rekao: 'Nemoj plakati, nemoj plakati', a ona je zatim stavila sunčane naočale koje kasnije više nije skidala.

Iako su Hailey i Justin već tri godine u braku, mnogi fanovi i dalje nisu preboljeli Selenu i njihov prekid. I on i Selena i Hailey već su javno nekoliko puta govorili o ovoj temi i iako se Hailey trudi da je ovakve stvari ne pogađaju, nekad je jednostavno teško ostati hladan na ovakve komentare. 

Što vi mislite o cijeloj ovoj situaciji?

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

Posjeti joomboos.24sata.hr