Prvi 15230 pregleda 17. rujna 2021.

Hailey se rasplakala na Met Gali, a razlog je Selena?

MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL

Nije nosila sunčane naočale jer misli da je to moderno. Razlog je nešto sasvim drugo...

Mnogi su napali Hailey Bieber nakon Met Gale jer je nosila sunčane naočale na fotkama, a sad kad su saznali pravi razlog tome, ipak su promijenili mišljenje. Barem neki od njih.

 | Autor: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL

Naime, Hailey na mnogim fotkama s Justinom s Met Gale nosi crne naočale, a na društvenim je mrežama sad procurila snimka na kojoj ih je prvi puta stavila. I koja objašnjava razlog zašto ih je uopće nosila.

Naime, fanovi su, dok su Hailey i Justin prolazili, stajali i pozirali za fotografije, vikali 'Selena, Selena, Selena', referirajući se pritom na njegovu bivšu, pjevačicu Selenu Gomez.

POGLEDAJTE VIDEO:

U jednom trenutku Justin se okrenuo prema Hailey i rekao joj 'Volim te', a nekoliko trenutaka kasnije Hailey više nije mogla izdržati i počela je plakati. Justin joj je rekao: 'Nemoj plakati, nemoj plakati', a ona je zatim stavila sunčane naočale koje kasnije više nije skidala.

Iako su Hailey i Justin već tri godine u braku, mnogi fanovi i dalje nisu preboljeli Selenu i njihov prekid. I on i Selena i Hailey već su javno nekoliko puta govorili o ovoj temi i iako se Hailey trudi da je ovakve stvari ne pogađaju, nekad je jednostavno teško ostati hladan na ovakve komentare. 

Što vi mislite o cijeloj ovoj situaciji?

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

4 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • qmswqm

    Slažem se sa tobom u potpunosti A ako ćemo iskreno dok Hailey vrijeđa Selenu priča svašta o njoj provocira Selenu o tome svi mediji šute i niko ne priča Hailey je zaslužila sve i ovo je malo u odnosu na ... prikaži još!
  • marjana986

    Ne bih rekla da su tad bili nezreli vec,prije bih rekla da je zavist,ljubomora i mnogo toga presudilo ali da nije bilo drugih oni bi bili zajedno ,tesko je sacuvati vezu i biti sretan kad je drugi unistavaju ,zeleci vam ... prikaži još!