Happier Than Ever: Billie Eilish objavila novi album

MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL
Mlada pjevačica Billie Eilish izbacila je svoj drugi studijski album i, kaže, smatra ga svojim najdražim projektom do sada
Vidi originalni članak

Dugoočekivani album iz produkcije Billie Eilish napokon je tu i zove se Happier Than Ever, a fanovi su se odmah bacili na dubinsko analiziranje svake pjesme, piše TeenVogue

Ovaj album prepun je dubokih i introspektivnih stihova od kojih poneki imaju i mračnu stranu. Središnja tema ovog albuma je pritisak slave i kako Billien život pod svjetlima reflektora utječe na nju – od ljubavnog života preko slike o vlastitom tijelu pa sve do smjera u kojemu će se odvijati njen budući život. 

Naravno, kroz ove situacije prolaze sve mlade zvijezde, no, samo ih Billie može prikazati tako efektno i promišljeno, smatraju njezini obožavatelji. 

Zapravo, Happier Than Ever baš i nije sretan i veseo album, kao što mu naziv na prvu govori, ali je zato jedno od najmoćnijih postignuća ove mlade pjevačice, smatraju i publika i struka.

"Toliko volim svaku pjesmu na ovom albumu da me doslovno plaši pustiti ih u javnost, znajući da će ih i drugi slušati. Također, moram priznati da sam dosta odrasla tijekom procesa izrade ovog albuma, često sam razmišljala o sebi i iskusila sam veliko samoostvarenje“, napisala je Billie na svom Instagram profilu.

Jeste li već poslušali album? Kako vam se sviđa? 

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

Posjeti joomboos.24sata.hr