Prvi 362 pregleda 02. kolovoza 2021.

Happier Than Ever: Billie Eilish objavila novi album

MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL

Mlada pjevačica Billie Eilish izbacila je svoj drugi studijski album i, kaže, smatra ga svojim najdražim projektom do sada

Dugoočekivani album iz produkcije Billie Eilish napokon je tu i zove se Happier Than Ever, a fanovi su se odmah bacili na dubinsko analiziranje svake pjesme, piše TeenVogue

Ovaj album prepun je dubokih i introspektivnih stihova od kojih poneki imaju i mračnu stranu. Središnja tema ovog albuma je pritisak slave i kako Billien život pod svjetlima reflektora utječe na nju – od ljubavnog života preko slike o vlastitom tijelu pa sve do smjera u kojemu će se odvijati njen budući život. 

Naravno, kroz ove situacije prolaze sve mlade zvijezde, no, samo ih Billie može prikazati tako efektno i promišljeno, smatraju njezini obožavatelji. 

Zapravo, Happier Than Ever baš i nije sretan i veseo album, kao što mu naziv na prvu govori, ali je zato jedno od najmoćnijih postignuća ove mlade pjevačice, smatraju i publika i struka.

"Toliko volim svaku pjesmu na ovom albumu da me doslovno plaši pustiti ih u javnost, znajući da će ih i drugi slušati. Također, moram priznati da sam dosta odrasla tijekom procesa izrade ovog albuma, često sam razmišljala o sebi i iskusila sam veliko samoostvarenje“, napisala je Billie na svom Instagram profilu.

Jeste li već poslušali album? Kako vam se sviđa? 

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

Tvoja reakcija?