Harry nije mogao izdržati: Archie ga je slomio

sussexroyal/Instagram kensingtonroyal/Instagram
Rođenje sina potaknulo je emocije u Harryju...
Vidi originalni članak

Već svi znaju kako su Meghan Markle i princ Harry prošlog ponedjeljka dobili svoje prvo dijete. No, izgleda kako je beba jako utjecala na Harryja na više razina i da je Archie u njemu probudio neke osjećaje koje je godinama potiskivao, piše Marie Clare.

Samo nekoliko dana nakon rođenja, Harry je održao prezentaciju vezanu uz Invictus igre 2020. godine, na godišnjem događaju koji okuplja ranjene i bolesne veterane. Harry se susreo s vojnicima i potpuno im se otvorio. Pričao je koliko mu nedostaje majka Diana sad kad mu se rodio sin...

"Harry je rekao; Kad ti nedostaje majka, kao da ti nedostaje jedan dio sigurnosti, a ta sigurnost je toliko potrebna kad si mali dječak", ispričao je bivši vojnik Dennis van der Stroon.

Kako piše E! Online, van der Stroon je također rekao da je Harry govorio o tome kako mu je sin sad najveći fokus i da je zapanjen čudesima diljem svijeta i kako su ljudi dočekali Archiea. "Harry je također podijelio neke informacije o Archieju. Također mi je rekao da je jako sretan što je njegov sin za sada vrlo miran", dodao je van der Stroon.

Možemo si samo zamisliti kako mu je... Svejedno, nadamo se kako će mu sad sve biti ljepše s novom obitelji!

POGLEDAJ NOVU EPIZODU EUROTRIPA: 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

Posjeti joomboos.24sata.hr