Izašao je najstrašniji horor godine: Prejeziv je!

vasalona_/Instagram
Mi smo istovremeno prestravljeni i oduševljeni!
Vidi originalni članak

Jeste li čuli za novi horor 'Us', još jedno remek djelo Jordana Peelea, najpoznatijeg po Oscarom nagrađenom filmu 'Get out'?  E pa mi jesmo... I moramo vam reći kako je zaista zastrašujući, ali i fenomenalan. Zato vam toplo preporučujemo da ga ne gledate sami. O čemu se radi, pitate se?

Horor počinje scenama afroameričke obitelji koja kreće na more kako bi se malo odmorila od svakidašnjice. No, neočekivani gosti će im taj plan itekako poremetiti. Jednu večer u dvorištu ugledaju neke ljude te im, sigurni kako se radi o susjedima, ponude pomoć. Već biva kasno kad shvate kako se ne radi o običnim ljudima, a još veća konfuzija nastane kad shvate da im oni neodoljivo liče... Pogađate, na Zemlji nema mjesta za oboje. Tko će preživjeti?

 U filmu se, osim ekipe iz 'Get Outa', pojavljuju i glumačka imena poput Lupite Nyong'o i Elizabeth Moss. Pored odlične priče i glume, svi koji su već gledali film pričaju o fenomenalnoj glazbi u filmu koja je sve oduševila.

Tako se po prvi put ikad spajaju hip hop i horor film, a rezultat je i više nego odličan. Neki 'Us' već nazivaju najboljim hororom ikad, ali mi ćemo ipak ostati na tome da je najstrašniji horor ove godine. Što kažeš?

Pogledaj trailer:

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

Posjeti joomboos.24sata.hr