Prvi 3310 pregleda 26. ožujka 2019.

Izašao je najstrašniji horor godine: Prejeziv je!

vasalona_/Instagram

Mi smo istovremeno prestravljeni i oduševljeni!

Jeste li čuli za novi horor 'Us', još jedno remek djelo Jordana Peelea, najpoznatijeg po Oscarom nagrađenom filmu 'Get out'?  E pa mi jesmo... I moramo vam reći kako je zaista zastrašujući, ali i fenomenalan. Zato vam toplo preporučujemo da ga ne gledate sami. O čemu se radi, pitate se?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In ONE WEEK, see the new nightmare from Academy Award-winner @JordanPeele. Get tickets at link in bio. #WatchYourself

A post shared by Us (@usmovie) on

Horor počinje scenama afroameričke obitelji koja kreće na more kako bi se malo odmorila od svakidašnjice. No, neočekivani gosti će im taj plan itekako poremetiti. Jednu večer u dvorištu ugledaju neke ljude te im, sigurni kako se radi o susjedima, ponude pomoć. Već biva kasno kad shvate kako se ne radi o običnim ljudima, a još veća konfuzija nastane kad shvate da im oni neodoljivo liče... Pogađate, na Zemlji nema mjesta za oboje. Tko će preživjeti?

 U filmu se, osim ekipe iz 'Get Outa', pojavljuju i glumačka imena poput Lupite Nyong'o i Elizabeth Moss. Pored odlične priče i glume, svi koji su već gledali film pričaju o fenomenalnoj glazbi u filmu koja je sve oduševila.

Tako se po prvi put ikad spajaju hip hop i horor film, a rezultat je i više nego odličan. Neki 'Us' već nazivaju najboljim hororom ikad, ali mi ćemo ipak ostati na tome da je najstrašniji horor ove godine. Što kažeš?

Pogledaj trailer:

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • leon

    Nemoguće da je to najstrašniji horror godine a ima ih jako puno. I taj horror us nije uopce strasan.
  • mala_loodacha

    omg WHAAAT??