Izbrisane WhatsApp poruke se ipak mogu pročitati. Evo kako!

Canva/Opinionstage
Primili ste nekoliko poruka, ali na nekima piše da su izbrisane? Nema problema, ako ste baš jako znatiželjni pročitajte kako ih možete vratiti u samo nekoliko koraka.
Vidi originalni članak

Mislili ste da ste se jednim klikom na opciju 'izbriši poruku' spasili? Moramo vas razočarati - postoji način kako vratiti i pročitati poruku koja je jednom izbrisana, piše The Sun. Ova opcija vjerojatno odgovara samo ljudima kojima su poruke bile upućene jer ih sad mogu vidjeti. 

Način vraćanja poruka je jednostavan i ne traje dugo. Sve poruke koje ste jednom izbrisane, određen period stoje u pohrani i možete ih sami vratiti. Aplikacija izrađuje sigurnosnu kopiju vaših poruka svakog jutra, a ta opcija se može proširiti na samo tjednu i mjesečnu razinu.

No, ako želite vratiti vidjeti poruke koje su izbrisane, možete učiniti ovo - izbrišete aplikaciju i ponovno je instalirate.Jednom kad je ponovno instalirate bit će vam ponuđena opcija obnove svih vaših poruka. Kliknete 'obnovi' i sve poruke će se vratiti pa i one izbrisane koje će tad biti prikazane kao da nikad nisu bile obrisane.

Ako tražite sasvim drugačije rješenje pomoći vam mogu i 'treće' aplikacije kao što su Notification History Log i Notification Log koje prikazuju sve obavijesti pristigle na vaš uređaj pa i one iz WhatsAppa.

 

 NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

Posjeti joomboos.24sata.hr