Prvi 4170 pregleda 28. studenoga 2021.

Izbrisane WhatsApp poruke se ipak mogu pročitati. Evo kako!

Canva

Primili ste nekoliko poruka, ali na nekima piše da su izbrisane? Nema problema, ako ste baš jako znatiželjni pročitajte kako ih možete vratiti u samo nekoliko koraka.

Mislili ste da ste se jednim klikom na opciju 'izbriši poruku' spasili? Moramo vas razočarati - postoji način kako vratiti i pročitati poruku koja je jednom izbrisana, piše The Sun. Ova opcija vjerojatno odgovara samo ljudima kojima su poruke bile upućene jer ih sad mogu vidjeti. 

Način vraćanja poruka je jednostavan i ne traje dugo. Sve poruke koje ste jednom izbrisane, određen period stoje u pohrani i možete ih sami vratiti. Aplikacija izrađuje sigurnosnu kopiju vaših poruka svakog jutra, a ta opcija se može proširiti na samo tjednu i mjesečnu razinu.

 | Autor: Canva Canva

No, ako želite vratiti vidjeti poruke koje su izbrisane, možete učiniti ovo - izbrišete aplikaciju i ponovno je instalirate.Jednom kad je ponovno instalirate bit će vam ponuđena opcija obnove svih vaših poruka. Kliknete 'obnovi' i sve poruke će se vratiti pa i one izbrisane koje će tad biti prikazane kao da nikad nisu bile obrisane.

Ako tražite sasvim drugačije rješenje pomoći vam mogu i 'treće' aplikacije kao što su Notification History Log i Notification Log koje prikazuju sve obavijesti pristigle na vaš uređaj pa i one iz WhatsAppa.

 

 NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?