Javila se youtuberica u čijoj su make up kolekciji našli azbest

itsjojosiwa/Instagram
Nakon što su u njenoj make up kolekciji našli opasan azbest, youtuberica JoJo Siwa je snimila video i pokušala objasniti što se točno dogodilo. Čini se da je napravila veliku grešku i povjerila izradu šminke krivim ljudima.
Vidi originalni članak

"Ovaj proizvod je nešto što sam s velikim povjerenjem dala drugim ljudima u ruke", započela je JoJo u novom videu kanalu.  O azbestu u njenoj kolekciji već smo vam pisali, a šminka je povučena iz prodaje nakon što ju je FDR proglasio ozbiljno opasnom za zdravlje.

YT RADAR Našli opasan azbest u make up kolekciji youtuberice

JoJo je svoje fanove na početku videa dočekala smijehom te rekla: "Krenula bih s ovim video dramatično i ozbiljno, no to nisam ja." Možda je ipak trebala u ovakvoj situaciji. 

'Sigurnost nam je na prvom mjestu'

"Iako je izbio skandal oko svega, vjerujte mi da je i meni i Nickelodeonu sigurnost na prvom mjestu", dodala je youtuberica. Svima koji su kupili šminku sad želi vratiti novac te sa stručnjacima pokušava riješiti situaciju koja je zaista ozbiljna. 

Pogledajte cijeli video:

Lijepo od nje što se javila obožavateljima i objasnila im što se dogodilo. No, nadamo se da sličnih grešaka više neće biti. Jer, ovakve greške potencijalno mogu biti dosta opasne.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr