Prvi 1554 pregleda 17. lipnja 2019.

Javila se youtuberica u čijoj su make up kolekciji našli azbest

itsjojosiwa/Instagram

Nakon što su u njenoj make up kolekciji našli opasan azbest, youtuberica JoJo Siwa je snimila video i pokušala objasniti što se točno dogodilo. Čini se da je napravila veliku grešku i povjerila izradu šminke krivim ljudima.

"Ovaj proizvod je nešto što sam s velikim povjerenjem dala drugim ljudima u ruke", započela je JoJo u novom videu kanalu.  O azbestu u njenoj kolekciji već smo vam pisali, a šminka je povučena iz prodaje nakon što ju je FDR proglasio ozbiljno opasnom za zdravlje.

Možda te zanima... Našli opasan azbest u make up kolekciji youtuberice

JoJo je svoje fanove na početku videa dočekala smijehom te rekla: "Krenula bih s ovim video dramatično i ozbiljno, no to nisam ja." Možda je ipak trebala u ovakvoj situaciji. 

'Sigurnost nam je na prvom mjestu'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Link in my bio

Objavu dijeli JoJo Siwa (@itsjojosiwa)

"Iako je izbio skandal oko svega, vjerujte mi da je i meni i Nickelodeonu sigurnost na prvom mjestu", dodala je youtuberica. Svima koji su kupili šminku sad želi vratiti novac te sa stručnjacima pokušava riješiti situaciju koja je zaista ozbiljna. 

Pogledajte cijeli video:

Lijepo od nje što se javila obožavateljima i objasnila im što se dogodilo. No, nadamo se da sličnih grešaka više neće biti. Jer, ovakve greške potencijalno mogu biti dosta opasne.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajme :O