Prvi 2050 pregleda 11. lipnja 2019.

Našli opasan azbest u make up kolekciji youtuberice

itsjojosiwa/Instagram

YouTube svijetu ne nedostaje drame, pa tako i danas donosimo popis najnovijih. Uglavnom su make up prirode, ali ima nešto i međuljudskih odnosa.

Taman kad smo se ponadali da su nakon skandala između Jamesa Charlesa i Tati Westbrook završile sve drame u YouTube svijetu, izbile su nove. Prašinu je sada podigla youtuberica Emma Chamberlain koja je izjavila da su joj mnogi kolege zabili nož u leđa. U nedavnom se intervjuu požalila kako su je kolege youtuberi izdali minimalno deset puta dosad. A zašto?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

more photos of me. oh wait thats my whole instagram nvm 👹🤣😳🦄🦍🧩👌🏻🤯😤🍤

A post shared by ☆ emma chamberlain ☆ (@_emmachamberlain) on

"Imala sam posla s ljudima koji su imali loše namjere. To što netko ima veliki broj pratitelja ne znači da je automatski i dobar čovjek. Zeznula sam se par puta vjerujući im, ali sam na kraju shvatila da je bolje imati prijatelje koji nisu youtuberi", rekla je Emma te dodala kako je četvero njezinih prijatelja iz youtuberskog svijeta, kojima ipak vjeruje, uz nju oduvijek, tako da se oni ne računaju.

Iako nije spominjala imena, moglo bi se lako zaključiti tko su osobe kojima više ne vjeruje. Do sad je često snimala s Jamesom Charlesom, Hannah Meloche, Ellie Thumann i blizancima Dolan. Već dugo nije s njima ništa snimila ili objavila bilo što s njima, pa je čak moguće da su joj oni ti 'novi neprijatelji'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A Family Portrait

A post shared by ☆ emma chamberlain ☆ (@_emmachamberlain) on

Dok Emma muku muči s fake frendovima, YouTube zvijezde JoJo Siwa i Jaclyn Hill imaju problema sa svojim make up kolekcijama. Točnije, drugi bi zbog njih mogli imati problema.

Opasan azbest u make upu

Kolekcija JoJo Siwe povućena je s polica dućana Claire's zbog toga što je u njoj nađen opasan azbest. U make up paketu se nalaze sjenilo, lak za nokte i sjajilo koji nisu prošli testove i više se ne smiju prodavati. Inače, azbest je iznimno opasan jer može dovesti do teških plućnih bolesti, ali i i raka pluća, javlja Tubefilter.

Još jedna drama s make upom

Još jedan skandal s make up kolekcijom potresao je i beauty youtubericu Jaclyn Hill i njoj bi posljedice mogle pasti teže nego JoJo, s obzirom na to da ona živi od snimanja beauty sadržaja. Iako joj je dosad sa svim kolekcijama dobro išlo i prodavale su se jako brzo, najnovija kolekcija ruževa je veliko razočaranje fanovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guys, I’m wearing pink. Who is she?!💕👼🏼

A post shared by J A C L Y N 😜 (@jaclynhill) on

Prošli mjesec je izbacila kolekciju 20 nude ruževa i, unatoč velikim očekivanjima obožavatelja, ispali su veliko razočaranje. Javili su se na Twitteru s fotkama ruževa koje su kupili, a u kojima su našli komadiće dlaka, smeća, mjehuriće i sve ono što ne bi trebalo biti u ružu za usne. 

Objavljuju fotke na Twitteru

Jaclyn se ubrzo ispričala i obećala povrat novca svima koji su dobili oštećeni proizvod. Sa svojim timom sad nastoji riješiti problem jer ako joj zbog ovoga padne prodaja mercha i popularnost - očekuju je veliki problemi.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajmee :O