Je li ovo trenutno najpopularnija boja kose?

rossmichaelssalon/Instagram
Ako želiš biti u trendu, možda trebaš zapamtiti termin 'nordijski bijela boja kose'
Vidi originalni članak

Pri pomisli na bijelu boju kose, vjerojatno vam na pamet padaju slavne osobe poput Lady Gage i Khloé Kardashian koje su vrlo vjerojatno i začetnice ovog trenda, barem u moderno doba. Platinasta boja kose je obično vrlo lagana, hladna nijansa plave boje koja je uglavnom jednodimenzionalna. Međutim, nordijska bijela boja dovodi nijansu bijele na sljedeću razinu, a rezultat je boja s koje se ne može skinuti pogled, piše Allure.

"Nije lako dobiti točno željenu boju, to zahtijeva strpljenje i dosljednost - do ove je boje potrebno doći u pet do šest koraka, ovisno o klijentovoj početnoj točki i stanju njegove kose", kaže poznati frizer Daniel Tetreault. "Kad učim druge, uvijek kažem: idite ispočetka i polako. Čuvajte kosu i samo gledajte, jer, sve je u zasićenju i razumijevanju onoga što vidite."

Tetreault je objavio fotografiju gotovog izgleda na Instagramu, koja prikazivuje kako bijela kosa izgleda iznutra i izvana na prirodnom svjetlu.

Ako i vi želite ići u bijelo, koloristica Nikki Ferrera kaže da prvo morate uzeti u obzir svoju prirodnu boju kose i ton kože. "Ova boja bi najbolje djelovala na nekoga tko ima zlatnu boju kože i boju kose koja se kreće od svijetlo smeđe do najlakše plave", kaže ona. U svakom slučaju je važno poslušati frizera i njegove savjete te, ako on kaže kako je to nemoguće - pomiriti se s tim.

Moramo priznati kako je boja zaista zapanjujuća, slažeš li se?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

U četvrtak izlazi prva epizoda 'Savršenog spoja', pratite je na JoomBoos YouTube kanalu od 12 sati!

Posjeti joomboos.24sata.hr