Prvi 2056 pregleda 09. travnja 2019.

Je li ovo trenutno najpopularnija boja kose?

rossmichaelssalon/Instagram

Ako želiš biti u trendu, možda trebaš zapamtiti termin 'nordijski bijela boja kose'

Pri pomisli na bijelu boju kose, vjerojatno vam na pamet padaju slavne osobe poput Lady Gage i Khloé Kardashian koje su vrlo vjerojatno i začetnice ovog trenda, barem u moderno doba. Platinasta boja kose je obično vrlo lagana, hladna nijansa plave boje koja je uglavnom jednodimenzionalna. Međutim, nordijska bijela boja dovodi nijansu bijele na sljedeću razinu, a rezultat je boja s koje se ne može skinuti pogled, piše Allure.

"Nije lako dobiti točno željenu boju, to zahtijeva strpljenje i dosljednost - do ove je boje potrebno doći u pet do šest koraka, ovisno o klijentovoj početnoj točki i stanju njegove kose", kaže poznati frizer Daniel Tetreault. "Kad učim druge, uvijek kažem: idite ispočetka i polako. Čuvajte kosu i samo gledajte, jer, sve je u zasićenju i razumijevanju onoga što vidite."

Tetreault je objavio fotografiju gotovog izgleda na Instagramu, koja prikazivuje kako bijela kosa izgleda iznutra i izvana na prirodnom svjetlu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WHICH ONE DO YOU PREFER 🤔🤔 Same hair , different lighting 💡 @lanaaa_g EVERYTHINGS LITTY THO 💰 . Outdoor is super bright and indoor has a bunch of shadowing 🤷🏻‍♂️ . . . . ________ⓗⓐⓘ®LIKEaB 💣💲💲_____________ 🔌🔌🔌🔌 . #btconeshot19_platinum @oneshothairawards #oneshothairawards #behindthechair . . @cosmopolitan @cosmoprofbeauty @behindthechair_com @modernsalon @american_salon @fuckinghair @saloncentric @framar @fj.studios @saloncentric @isa.professional @schwarzkopfusa @mastersofbalayage @brazilianbondbuilder @authentic.hairarmy #balayage #balayageombre #balayagehighlights #babylights #hairpainting #balayagehair

A post shared by HAIRLIKEaBOSS For MA FL NYC (@hairlikeaboss) on

Ako i vi želite ići u bijelo, koloristica Nikki Ferrera kaže da prvo morate uzeti u obzir svoju prirodnu boju kose i ton kože. "Ova boja bi najbolje djelovala na nekoga tko ima zlatnu boju kože i boju kose koja se kreće od svijetlo smeđe do najlakše plave", kaže ona. U svakom slučaju je važno poslušati frizera i njegove savjete te, ako on kaže kako je to nemoguće - pomiriti se s tim.

Moramo priznati kako je boja zaista zapanjujuća, slažeš li se?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

U četvrtak izlazi prva epizoda 'Savršenog spoja', pratite je na JoomBoos YouTube kanalu od 12 sati!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    omg omg predobro :O