Jedna karta vodi vas do 50 najboljih youtubera!

andrej nihil
Povodom trećeg rođenadna JoomBoosa u zagrebačkoj Areni događa se dosad neviđeni i najluđi spektakl u regiji ikad
Vidi originalni članak

Zagreb 21. listopada postaje središte europske YouTube scene, a u Areni očekuje se dolazak više od 10.000 fanova. Dosad je, uz KSI-a, pedesetak najjačih regionalnih youtubera najavilo svoj dolazak na Totalni JoomBoos, a samo neki od njih su Baka Prase, LayZ, Petra Dimić, TheSikrt, Ruža Rupić i Choda.

Na Totalnom JoomBoosu posjetitelji će imati priliku prisustvovati prvom youtuberskom koncertu ikad na kojem će youtuberi uživo izvesti svoje najpoznatije hitove, a zabavljat će fanove i uz dodatne aktivnosti, poput turnira u Fortniteu, izvođenjem raznih izazova na pozornici i još mnogo toga.

Najjači svjetski youtuber KSI

Svoj nastup na pozornici imat će i KSI, a obožavatelji će i njega, ali i ostale zvijezde moći upoznati. KSI će odgovarati i na neka od pitanja koja zanimaju obožavatelje, dok će ostali youtuberi sudjelovati u izazovima i radionicama u Areni.

Totalni JoomBoos je cjelodnevni spektakl, a vrata se otvaraju u 12 sati. Svi su pozvani na ovaj spektakl, međutim, osobe mlađe od 16 godina moraju doći u pratnji osoba starijih od 16 godina.

Od danas i paket 3 plus 1 gratis

Potražnja za ulaznicama je ogromna, a zbog velike navale i potražnje cijena klasična ulaznica skočila je s 99 na 119 kuna. No, od danas se karte mogu kupiti u paketu 3 plus 1 gratis. Dakle, ako odlučite kupiti tri klasične karte po 119 kuna, jednu takvu kartu dobijete gratis!

Osim tih ulaznica mogu se kupiti VIP - Fan Pit ulaznice za 199 te VIP - Meet & Greet ulaznice za 1500 kuna koje vam omogućuju mjesta u prvim redovima i najbolje iskustvo, a sa zadnjima možete upoznati KSI-a te se fotkati s njim.

Ulaznice možete nabaviti na Entrio.hr i svim Entrio prodajnim mjestima, ali požurite ako želite ugrabiti svoju jer se prodaju enormno brzo!

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Posjeti joomboos.24sata.hr