Ekipa, hvala vam: JoomBoos ima 700 tisuća subscribera

Matija Habljak/PIXSELL
Jej! JoomBoos YouTube kanal ostvario je nevjerojatan uspjeh, a uz to prva epizoda projekta 'Rap Camp' zauzela je visoku poziciju u trendingu.
Vidi originalni članak

JoomBoos ekipa, ima nas 700 tisuća u YouTube obitelji! Jeeej! To je nevjerojatan uspjeh koji ne bi bio moguć bez vas. Hvala vam!

U proteklih godinu dana na JoomBoos se pretplatilo 200 tisuća novih članova. Što to znači? To znači da je JoomBoos najbrže rastući YouTube kanal u Hrvatskoj! Wow! Jako smo ponosni, kako na sebe, tako i na vas, jer da nema naših vjernih pratitelja, to ne bi bilo moguće.

Savršen spoj

Za ovaj uspjeh zaslužna je i serija Savršen spoj. Nominirana je za čak tri nagrade na Native Advertising Awardsu i to u kategorijama: Best Use of Influencer, Best Use of YuTube i Best Use of AFP Web TV. U 10 epizoda prikazali smo ljubavne zaplete, svađe, poljupce i pjevanje. Osim toga, možemo se pohvaliti i s 12 autorskih pjesama u serijalu. 

Pjesme i epizode broje više od 2,3 milijuna pregleda što je još jedan pokazatelj da je prvi YouTube mjuzikl rasturio!

JoomBoos magazin srebrni u Berlinu

Osim ovih nominacija, JoomBoos magazin koji volite i čitate osvojio je srebro na WAN-IFRA Print Innovation Awardsu 2019. u kategoriji Products for Young Readers.

WOOHOO Videostar magazin osvojio srebro na prestižnoj dodjeli

Naš magazin je iz klasičnog magazina kakve mladi poznaju prerastao u pravi pokret, a ništa od toga ne bi bilo moguće bez vas. Zato vam dragi naši JoomBoosovci HVALA!

Rap Camp

Ovom postignuću pridonijela je i prva epizoda Rap Campa koja je na kanalu pregledana više od 120. 000 puta. Epizoda u kojoj je predstavljeno 12 natjecatelja visoko je pozicionirana u trendingu i još jednom je dokazala koliko je kreativna JoomBoos ekipa s obzirom na to da je ovo prvi YouTube rap talent show.

Na našem kanalu prati mentore Stoku, Fil Tilena i Raaya u potrazi za sljedećom rap zvijezdom! 

Ovdje pogledajte novi video!

 

Posjeti joomboos.24sata.hr