Prvi RAP CAMP 695 pregleda 01. studenoga 2019.

Ekipa, hvala vam: JoomBoos ima 700 tisuća subscribera

Matija Habljak/PIXSELL
JoomBoos na Youtubeu došao do 700.000 subscribera JoomBoos na Youtubeu došao do 700.000 subscribera JoomBoos na Youtubeu došao do 700.000 subscribera JoomBoos na Youtubeu došao do 700.000 subscribera JoomBoos na Youtubeu došao do 700.000 subscribera

Jej! JoomBoos YouTube kanal ostvario je nevjerojatan uspjeh, a uz to prva epizoda projekta 'Rap Camp' zauzela je visoku poziciju u trendingu.

JoomBoos ekipa, ima nas 700 tisuća u YouTube obitelji! Jeeej! To je nevjerojatan uspjeh koji ne bi bio moguć bez vas. Hvala vam!

U proteklih godinu dana na JoomBoos se pretplatilo 200 tisuća novih članova. Što to znači? To znači da je JoomBoos najbrže rastući YouTube kanal u Hrvatskoj! Wow! Jako smo ponosni, kako na sebe, tako i na vas, jer da nema naših vjernih pratitelja, to ne bi bilo moguće.

 | Autor: Josip Regovic/PIXSELL Josip Regovic/PIXSELL

Savršen spoj

Za ovaj uspjeh zaslužna je i serija Savršen spoj. Nominirana je za čak tri nagrade na Native Advertising Awardsu i to u kategorijama: Best Use of Influencer, Best Use of YuTube i Best Use of AFP Web TV. U 10 epizoda prikazali smo ljubavne zaplete, svađe, poljupce i pjevanje. Osim toga, možemo se pohvaliti i s 12 autorskih pjesama u serijalu. 

Pjesme i epizode broje više od 2,3 milijuna pregleda što je još jedan pokazatelj da je prvi YouTube mjuzikl rasturio!

JoomBoos magazin srebrni u Berlinu

Osim ovih nominacija, JoomBoos magazin koji volite i čitate osvojio je srebro na WAN-IFRA Print Innovation Awardsu 2019. u kategoriji Products for Young Readers.

Možda te zanima... Videostar magazin osvojio srebro na prestižnoj dodjeli

Naš magazin je iz klasičnog magazina kakve mladi poznaju prerastao u pravi pokret, a ništa od toga ne bi bilo moguće bez vas. Zato vam dragi naši JoomBoosovci HVALA!

Rap Camp

Ovom postignuću pridonijela je i prva epizoda Rap Campa koja je na kanalu pregledana više od 120. 000 puta. Epizoda u kojoj je predstavljeno 12 natjecatelja visoko je pozicionirana u trendingu i još jednom je dokazala koliko je kreativna JoomBoos ekipa s obzirom na to da je ovo prvi YouTube rap talent show.

Na našem kanalu prati mentore Stoku, Fil Tilena i Raaya u potrazi za sljedećom rap zvijezdom! 

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

Ovdje pogledajte novi video!

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?