Prvi 264 pregleda 23. listopada 2019.

Videostar magazin osvojio srebro na prestižnoj dodjeli

unsplash/joomboos

*Preponosni smo!*

JoomBoos baš rastura. Nakon što je pjesma 'S.O.S.' već danima prva na YouTube trendingu i grabi ka velikih milijun pregleda, sad nas je razveselila još jedna genijalna vijest - JoomBoos Videostar magazin osvojio je srebro na prestižnom natjecanju WAN-IFRA Print Innovation Awards 2019., u kategoriji 'Products For Young Readers'.

Iz magazina smo prerasli u pokret

 | Autor:

Ne možemo biti ponosniji na ovu nagradu jer je naš magazin u zadnjih nekoliko brojeva narastao i iz klasičnog magazina za mlade prerastao u pravi pokret!

Uz priče o youtuberima, YouTube vijesti, celebrity vijesti, modne i beauty savjete te sve one teme koje muče mlade i tinejdžere, u magazinu iz broja u broj možete čitati inspirativne, moćne i nezaboravne priče mladih koje inspiriraju, nadahnjuju i mijenjaju perspektivu. 

Pobjednici, Genijalci...

Možda te zanima... Sara je sa 18 imala moždani udar koji joj je promijenio život

Bio je tu naš serijal 'Pobjednici', u kojem su svoje priče podijelili hrabri ljudi koji su u životu prošli i grozne i teške stvari, ali su iz svega izašli još snažniji. U serijalu 'Putopisi' odveli smo vas na putovanje diljem svijeta, čaki na Antarktiku, a u serijalu 'Genijalci', koji se nalazi u novom broju magazina, možete čitati priče genijalnih Hrvata i Hrvatica koji svojim umom mijenjaju svijet. 

Možda te zanima... Što kad se dogodi depresija nakon gubitka člana obitelji?

Sve što radimo, radimo zbog vas, naše publike, pa tako i ovu nagradu posvećujemo svima vama. Bez vas, ništa što radimo ne bi baš imalo previše smisla. I zato hvala!

A sad proslavimo! 

Tvoja reakcija?