Kate: 'Bilo je užasavajuće izaći pred javnost nakon poroda'

kensingtonroyal / instagram
William i Kate sva tri djeteta predstavili su pred kamerama odmah nakon rođenja. Mnoge žene su se čudile kako Kate dobro izgleda s obzirom da je skoro pa upravo rodila, ali princeza je sad priznala kako se tada uistinu osjećala...
Vidi originalni članak

Nakon rođenja bebe, pripadnici britanske kraljevske obitelji imaju običaj pozirati s djetetom pred fotografima ispred bolnice. Isto su učinili i vojvotkinja Kate Middleton i Princ William nakon rođenja svakog djeteta. No, princeza Kate sad je otkrila zanimljiv detalj vezan uz prvo pojavljivanje u javnosti pred kamerama, nakon što je rodila princa Georgea.

Tijekom intervjua u podcastu Happy Mum, Happy Baby, Kate je rekla da joj je prvo pojavljivanje u javnosti nakon poroda bilo zastrašujuće. Ubrzo je obrazložila kako se osjećala u to vrijeme:

"Svi su bili puni podrške, William i ja smo svjesni koliko su svi bili uzbuđeni zbog rođenja našeg djeteta. Zahvalni smo na pažnji koju nam je javnost pružila i zato nam je bilo važno s javnošću podijeliti tu radost i zahvalnost. No, u isto vrijeme tamo su stajali novopečeni i neiskusni roditelji, nesvjesni što donosi takav događaj. Stoga je u nama bilo puno pomiješanih osjećaja!"

Kate je otkrila još jednu zanimljivu informaciju. Naime, William nije htio znati spol djeteta prije rođenja. No, bio je presretna što će postati otac, javlja Cosmopolitan.

"Vidjeti čistu radost na Williamovu licu kad je postao otac bilo je nešto jako posebno", priznala je Kate.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu i lupi subscribe da prvi vidiš sve najcool priče!

Posjeti joomboos.24sata.hr