Khloe urnebesno ignorirala Tristana na kćerinu rođendanu

jdwomen/instagram
Raskošan party malene True bio je pomalo neugodan za roditelje...
Vidi originalni članak

Khloe Kardashian vidjela se s bivšim partnerom Tristanom Thompsonom prvi put nakon afere koju je imao s Jordyn Woods. Bilo je to na rođendanskom partyju njihove kćeri True. Na luksuznoj zabavi koju je Khloe organizirala okupila se cijela obitelj, ali pozornost je bila manje na slavlju, a više na neugodnosti između bivših partnera, piše Cosmopolitan.

Kardashianka je na Instagramu objavila story u kojem Tristan malenu pokušava uzeti u ruke, a Khloe pritom nije nimalo sretna. Na snimci se vidi kako se okreće i gleda ga, ali kad je shvatila da je snimaju, samo ga je nastavila ignorirati.

Ostala je dovoljno jaka i pokazala da joj je kćer ipak na prvom mjestu te da prekid nje i Tristana ne smije i neće utjecati na malenu.

 

Nakon što je Kylie svojoj kćeri Stormi napravila veliku zabavu, ništa se manje nije očekivalo ni od najstarije sestre klana Kardashian-Jenner. Khloe se ipak, nakon zabave, pohvalila nečim stvarno lijepim. Naime, odlučila je pojedine poklone koje je malena dobila za rođendan pokloniti dječjoj bolnici u Los Angelesu. Bravo Khloe!

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Posjeti joomboos.24sata.hr