Prvi 2492 pregleda 16. travnja 2019.

Khloe urnebesno ignorirala Tristana na kćerinu rođendanu

jdwomen/instagram

Raskošan party malene True bio je pomalo neugodan za roditelje...

Khloe Kardashian vidjela se s bivšim partnerom Tristanom Thompsonom prvi put nakon afere koju je imao s Jordyn Woods. Bilo je to na rođendanskom partyju njihove kćeri True. Na luksuznoj zabavi koju je Khloe organizirala okupila se cijela obitelj, ali pozornost je bila manje na slavlju, a više na neugodnosti između bivših partnera, piše Cosmopolitan.

 | Autor: khloekardashian/Instagram khloekardashian/Instagram Kardashianka je na Instagramu objavila story u kojem Tristan malenu pokušava uzeti u ruke, a Khloe pritom nije nimalo sretna. Na snimci se vidi kako se okreće i gleda ga, ali kad je shvatila da je snimaju, samo ga je nastavila ignorirati.

Ostala je dovoljno jaka i pokazala da joj je kćer ipak na prvom mjestu te da prekid nje i Tristana ne smije i neće utjecati na malenu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love this! Those photos are going to be amazing

A post shared by Khloe Kardashian Fanpage (@khloekvideo) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️my princess❤️❤️ I love you soo much

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on

Nakon što je Kylie svojoj kćeri Stormi napravila veliku zabavu, ništa se manje nije očekivalo ni od najstarije sestre klana Kardashian-Jenner. Khloe se ipak, nakon zabave, pohvalila nečim stvarno lijepim. Naime, odlučila je pojedine poklone koje je malena dobila za rođendan pokloniti dječjoj bolnici u Los Angelesu. Bravo Khloe!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

More from True’s birthday party, it’s so cute!

A post shared by Khloe Kardashian Fanpage (@khloekvideo) on

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve