Kraljica oštro kritizirala Kate Middleton: Zbog odjeće?!

katemiddleton.fan / instagram
Kraljevski protokol je poprilično strog kad je riječ o modnim kombinacijama i postoje mnoga pravila o tome što pripadnice kraljevske obitelji smiju ili ne smiju nositi
Vidi originalni članak

Možemo zaključiti kako Kate Middleton ili Meghan Markle nemaju baš pretjeranu slobodu izbora prilikom odabira odjeće koju će nositi u određenim prigodama.

Kako piše portal Her, lakovi za nokte nisu prihvatljivi (osim onih prozirnih ili boje kože), hulahupke su obavezne bez obzira nosi li se suknja ili hlače, a postoje čak i određene specifikacije kada je u pitanju veličina torbice koja se smije nositi.

Vjeruje se da kraljica Elizabeta II., koja je nedavno napunila 93 godine, ima veoma stroge i tradicionalne poglede na modu, a izvori kažu da se ona nimalo ne suzdržava kada je riječ o prigovaranju Kate Middleton za njezin modni odabir.

Naime, u slučaju da Kate odjene nešto što se kraljici ne sviđa, kraljica joj još istu večer pošalje pismenu bilješku osvrćući se na odjevne predmete koji ne odgovaraju kraljevskim normama u potpunosti. To nekada može biti sitnica poput ruba suknje ili boje čarapa.

via GIPHY

Sve u svemu, čini se kako život princeza ipak nije tako jednostavan... Ajoj...

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Posjeti joomboos.24sata.hr