Ljubavnici razvaljuju! Snimili spot koji će vas razveseliti

Matija Škalić
'Ona mene voli' novi je hit Ljubavnika. Pjesmom žele ukloniti sive oblake u ovim tmurnim danima. Kako su rekli pjevači, cilj im je bi izmamiti osmijeh na lice svakom tko posluša pjesmu!
Vidi originalni članak

Grupa Ljubavnici odlučila je malo razvedriti ovo oblačno vrijeme i podsjetiti nas da ne smijemo zaboraviti zadržati osmijeh na licu i širiti ljubav. Upravo je to bila misija Antonije Šole i Marija Regelje kada su stvarali pjesmu „Ona me voli“.

Ovdje pogledajte spot i poslušajte pjesmu:

Ovaj dvojac već je uhodani tim za stvaranje hitova. Za aranžman i produkciju bio je zadužen Luka Kovačić, dok su back vokale odradili Jadranka Krištof i Vladimir Pavelić-Bubi. Scenarij potpisuju Tomislav Katanec i Matija Škalić, dok je Matija ujedno bio zadužen i za video produkciju te režiju.

"Želimo svima vratiti osmijeh na lice. Želimo svima reći koliko je važno da se volimo. Ovaj nas spot prikazuje u nešto drugačijim ulogama, pa smo tako na trenutak osjetili kako i druga zanimanja prolaze kroz ovo razdoblje. Slučajni prilaznici bili su oduševljeni i jako susretljivi pa smo tako i uspjeli napraviti spot koji odašilje puno pozitivne energije", rekao je Mario Regelja, pjevač grupe Ljubavnici.

Spot se snimao na ulicama grada Samobora koji se pokazao kako sjajna kulisa za ovu zabavnu priču. Naime, dečki su uz pomoć transparenata s ljubavnim porukama napravili pravi 'lom' u gradu. Građani Samobora odlično su prihvatili ovo snimanje pa su im i pomogli tijekom snimanja kako bi spot bio što bolji i zabavniji.

Poslušajte pjesmu i javite nam kako vam se sviđa jer nas je oduševila!

Posjeti joomboos.24sata.hr