Prvi 1248 pregleda 22. studenoga 2020.

Ljubavnici razvaljuju! Snimili spot koji će vas razveseliti

Matija Škalić

'Ona mene voli' novi je hit Ljubavnika. Pjesmom žele ukloniti sive oblake u ovim tmurnim danima. Kako su rekli pjevači, cilj im je bi izmamiti osmijeh na lice svakom tko posluša pjesmu!

Grupa Ljubavnici odlučila je malo razvedriti ovo oblačno vrijeme i podsjetiti nas da ne smijemo zaboraviti zadržati osmijeh na licu i širiti ljubav. Upravo je to bila misija Antonije Šole i Marija Regelje kada su stvarali pjesmu „Ona me voli“.

Ovdje pogledajte spot i poslušajte pjesmu:

Ovaj dvojac već je uhodani tim za stvaranje hitova. Za aranžman i produkciju bio je zadužen Luka Kovačić, dok su back vokale odradili Jadranka Krištof i Vladimir Pavelić-Bubi. Scenarij potpisuju Tomislav Katanec i Matija Škalić, dok je Matija ujedno bio zadužen i za video produkciju te režiju.

 | Autor: Matija Škalić Matija Škalić

"Želimo svima vratiti osmijeh na lice. Želimo svima reći koliko je važno da se volimo. Ovaj nas spot prikazuje u nešto drugačijim ulogama, pa smo tako na trenutak osjetili kako i druga zanimanja prolaze kroz ovo razdoblje. Slučajni prilaznici bili su oduševljeni i jako susretljivi pa smo tako i uspjeli napraviti spot koji odašilje puno pozitivne energije", rekao je Mario Regelja, pjevač grupe Ljubavnici.

 | Autor: Matija Škalić Matija Škalić

Spot se snimao na ulicama grada Samobora koji se pokazao kako sjajna kulisa za ovu zabavnu priču. Naime, dečki su uz pomoć transparenata s ljubavnim porukama napravili pravi 'lom' u gradu. Građani Samobora odlično su prihvatili ovo snimanje pa su im i pomogli tijekom snimanja kako bi spot bio što bolji i zabavniji.

 | Autor: Matija Škalić Matija Škalić Poslušajte pjesmu i javite nam kako vam se sviđa jer nas je oduševila!

Tvoja reakcija?