Ljudi, Meghan Markle je upravo rodila!

thestyleforward/Instagram
Koliko je ovo uzbudljivo?
Vidi originalni članak

Dečko je!

Kraljevska obitelj je upravo na službenom Instagram profilu objavila da su Meghan i Harry postali roditelji dječaka. 

"Zadovoljstvo nam je objaviti da su njihova Kraljevska Visočanstva, Vojvoda i Vojvotkinja od Sussexa dočekali svoje prvo dijete rano ujutro 6. svibnja 2019. godine. Dječak je težak 3,1 kilogram. Vojvotkinja i dijete su dobro i sve je prošlo u redu. Kraljevski par se zahvaljuje svima na podršci u ovim predivnim trenucima", piše u službenoj objavi kao i to da će više informacija biti objavljeno sljedećih dana.

Meghan Markle ujutro je dobila trudove, a upravo je službeno potvrđeno kako je na svijet došao dječak kojem još neko vrijeme nećemo znati ime, piše Mirror.

S obzirom na to da se kraljevski par odlučio za porod na svoj način, sve detalje čuvaju u tajnosti i tako će biti do zadnjeg trenutka.  To znači da se ne zna je li Meghan u bolnici ili kod kuće, a možda nećemo ni imati nikakva saznanja do daljnjeg. Obično kraljevski parovi najavljuju gdje će dobiti svoje dijete, ali Megan i Harry su ovaj put odlučili napraviti iznimku.

"Vojvoda i vojvotkinja će podijeliti sve sa svima, ali tek nakon što budu imali priliku proslaviti unutar obitelji", rekao je izvor. To znači i da će javnost biti zakinuta za tradicionalne fotografije nakon poroda. Tako da ćemo se svakako morati strpiti još neko vrijeme kako bi vidjeli najiščekivaniju kraljevsku bebu.

Čestitamo!

POGLEDAJ NOVi VIDEO NA JOOMBOOSU:

 

Posjeti joomboos.24sata.hr