Ljudi, Saamo Petraa ima nešto novo na sebi, a to nije frizura!

saamopetraa/instagram
Nikad ne biste pogodili o čemu se radi...
Vidi originalni članak

Saamo Petraa. između ostalog poznata je i po tome što često eksperimentira s ludim bojama za kosu i frizurama. No, ovaj put je svoj imidž promijenila nečim drugim!

O čemu se radi?

Izgleda da se Petra već duže vrijeme mučila s lošim vidom, a sad je tome odlučila stati na kraj s ovim predobrim dioptrijskim naočalama. "Od danas nosim naočale, izgledam k'o Clark Kent. Nema veze, bar više nisam ćorava ko šišmiš", napisala je na Instagram storyju i našalila se.

Mi je se ne možemo nagledati! Zaista joj odlično stoje... A izgleda kako ni sama ne može prestati razmišljati o svom novom modnom dodatku pa na Instagramu stalno objavljuje storyje. Izgleda kako će joj ipak trebati neko vrijeme da se navikne na svoj novi 'look'.

Nama su naočale top! Kako se tebi sviđaju?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU: 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

Posjeti joomboos.24sata.hr