Prvi 1306 pregleda 10. svibnja 2019.

Ljudi, Saamo Petraa ima nešto novo na sebi, a to nije frizura!

saamopetraa/instagram

Nikad ne biste pogodili o čemu se radi...

Saamo Petraa. između ostalog poznata je i po tome što često eksperimentira s ludim bojama za kosu i frizurama. No, ovaj put je svoj imidž promijenila nečim drugim!

O čemu se radi?

 | Autor: Instagram/screenshot Instagram/screenshot

Izgleda da se Petra već duže vrijeme mučila s lošim vidom, a sad je tome odlučila stati na kraj s ovim predobrim dioptrijskim naočalama. "Od danas nosim naočale, izgledam k'o Clark Kent. Nema veze, bar više nisam ćorava ko šišmiš", napisala je na Instagram storyju i našalila se.

 | Autor: Instagram/screenshot Instagram/screenshot

Mi je se ne možemo nagledati! Zaista joj odlično stoje... A izgleda kako ni sama ne može prestati razmišljati o svom novom modnom dodatku pa na Instagramu stalno objavljuje storyje. Izgleda kako će joj ipak trebati neko vrijeme da se navikne na svoj novi 'look'.

 | Autor: Instagram/screenshot Instagram/screenshot

 | Autor: Instagram/screenshot Instagram/screenshot

Nama su naočale top! Kako se tebi sviđaju?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU: 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    predobro!!