Meghan i Harry i službeno sele od ostatka obitelji

royal_duchess_of_england/instagram
Je li to do neslaganja Meghan i Kate, vjerojatno nikad nećemo znati sa sigurnošću
Vidi originalni članak

Meghan Markle i princ Harry od sad i službeno više ne žive na istom mjestu, točnije u istoj palači, kao Kate Middleton i princ William, piše Her. Iz kraljevske je palače stigao i službeni dopis u kojem je objašnjeno kako je Kraljica Elizabeta II. pristala na to da Meg i Harry presele u vlastiti, zaseban prostor.

Na proljeće će biti dovršen njihov novi dom

"Njihov novi dom, koji je građen pod pokroviteljstvom Kraljice i princa od Walesa, bit će završen u proljeće", stoji u dopisu. A kad njih dvoje presele u Frogmore Cottage u Winsdoru, iz Buckinghamske i Kensingtonske palače iselit će i njihove urede. 

Nesuglasice ili nešto drugo?

Do ovog službenog priopćenja dugo se nagađalo zašto Meghan i Harry žele preseliti iz zajedničke palače, a neke od glasina koje su bile najčešće jesu te da se vojvotkinje Kate i Meghan ne slažu dobro, zbog čega žele živjeti potpuno odvojeno. No, to su vjerojatno baš to - samo glasine, s obzirom da je odnos između njih uvijek bio korektan. Možda ne prijateljski, ali dobar.

No, koji je onda točno razlog zašto su Meghan i Harry odlučili preseliti u zasebni prostor, to znaju samo oni. I zasad neka tako i ostane.

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

Posjeti joomboos.24sata.hr