Meghan i Harry službeno su preselili u novi dom

swedishbritishfamilyroyal/Instagram
Meghan Markle i Prince Harry službeno su preselili u Frogmore Cottage u Windsoru
Vidi originalni članak

Meghan Markle i Princ Harry službeno su iselili iz Kensingtonske palače u Londonu, potvrđuje izvor za Harper's Bazaar. Odlazak, koji je prvi put najavljen prije nekoliko mjeseci, odlučili su realizirati nekoliko tjedana prije rođenja prvog djeteta.

Na selidbu u Frogmore Cottage u Windsoru su se, kako kažu, odlučili kako bi se osamostalili i kako bi imali svoj osobni prostor, a ne zbog nesuglasica s ostalim članovima kraljevske obitelji, kako se nagađalo. 

Do sada su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa živjeli u Nottingham Cottageu u palači Kensington koju su dijelili s princom Williamom i Kate Middleton. Iako je do sada sve bilo u redu, zaključili su, između ostalog, kako će im palača biti premala kad njihova obitelj dobije još jednog člana.

Iako će sad živjeti u domaćinstvu odvojenom od Williama i Kate, imati će svoje osoblje sa sjedištem u Buckinghamskoj palači, a njihova tajnica će o svemu izvještavati kraljičinu osobnu tajnicu. Već su zaposlili novu šeficu komunikacija, Sarah Latham, i pokrenuli vlastitu službenu Instagram stranicu na @SussexRoyal.

Mi im želimo svu sreću u novoj palači i zajedničkom životu koji će od sada ondje graditi!

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Sljedeći četvrtak, 11. travnja, izlazi prva epizoda 'Savršenog spoja'! Pratite je na JoomBoos YouTube kanalu od 12 sati. Pripremite se!

Posjeti joomboos.24sata.hr