Prvi 1774 pregleda 05. travnja 2019.

Meghan i Harry službeno su preselili u novi dom

swedishbritishfamilyroyal/Instagram

Meghan Markle i Prince Harry službeno su preselili u Frogmore Cottage u Windsoru

Meghan Markle i Princ Harry službeno su iselili iz Kensingtonske palače u Londonu, potvrđuje izvor za Harper's Bazaar. Odlazak, koji je prvi put najavljen prije nekoliko mjeseci, odlučili su realizirati nekoliko tjedana prije rođenja prvog djeteta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😍❤️ @meghanmarkle_official

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on

Na selidbu u Frogmore Cottage u Windsoru su se, kako kažu, odlučili kako bi se osamostalili i kako bi imali svoj osobni prostor, a ne zbog nesuglasica s ostalim članovima kraljevske obitelji, kako se nagađalo. 

Do sada su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa živjeli u Nottingham Cottageu u palači Kensington koju su dijelili s princom Williamom i Kate Middleton. Iako je do sada sve bilo u redu, zaključili su, između ostalog, kako će im palača biti premala kad njihova obitelj dobije još jednog člana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recent aerial view of the residence. #frogmorecottage #frogmorehouse #britishmonarchy #meghanmarkle #princeharry #royals

A post shared by Frogmore Cottage (@frogmorecottageuk) on

Iako će sad živjeti u domaćinstvu odvojenom od Williama i Kate, imati će svoje osoblje sa sjedištem u Buckinghamskoj palači, a njihova tajnica će o svemu izvještavati kraljičinu osobnu tajnicu. Već su zaposlili novu šeficu komunikacija, Sarah Latham, i pokrenuli vlastitu službenu Instagram stranicu na @SussexRoyal.

Mi im želimo svu sreću u novoj palači i zajedničkom životu koji će od sada ondje graditi!

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Sljedeći četvrtak, 11. travnja, izlazi prva epizoda 'Savršenog spoja'! Pratite je na JoomBoos YouTube kanalu od 12 sati. Pripremite se!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve