Meghan i Harry sve šokirali odlukom: 'Razočarani smo!'

sussexroyal/instagram
Princ Harry i Meghan donijeli su ovu odluku bez znanja ostatka kraljevske obitelji i to ih je jako razljutilo...
Vidi originalni članak

Princ Harry (35) i Meghan Markle (38) šokirali su javnost objavom na društvenim mrežama da se povlače s kraljevskih dužnosti, javlja 24sata. No, čini se kako su tu odluku donijeli bez konzultacija i bez znanja s ostatkom kraljevske obitelji, a Kraljica Elizabeta II. izjavila je kako su za ovu vijest saznali gledajući televiziju.

Članovi kraljevske obitelji razočarani i bijesni

Izvor blizak obitelji izjavio je za britanske medije kako su Kraljica i ostali članovi razočarani ovim postupkom Harryja i Meghan, a prijatelji bijesni i tužni, javlja 24sata.

"Obitelj im je omogućila vjenčanje kakvo su željeli, kuću koju su željeli, ured koji su htjeli, novac, osoblje, putovanja. Što im je još trebalo?", komentirali su pomoćnici u kraljevskoj obitelji te dodali kako je nepošteno ovako postupati prema kraljici.

Žele biti neovisni

Meghan i Harry ovu su odluku donijeli zato što žele biti financijski neovisni, što im je unutar kraljevske obitelji, tvrde onemogućeno. Odreći će se prava na novac od Kraljice, ali pravo na novac od princa Charlesa i dalje imaju, a ostaje im i kuća u Velikoj Britaniji kao i policijska zaštita.

Planiraju se preseliti u Toronto, a kad se to dogodi, Meghan se, tvrde izvori, planira vratiti glumi.

Kraljevski je par ove zimske praznike proveo upravo u Kanadi s Meghaninom mamom, Dorijom Ragland.

Sve vijesti o kraljevskoj obitelji možete pratiti na portalu 24sata.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr