Meghan Markle ne dobiva plaću: Ne treba joj!?

kensington_palace_@instagram
Ovo je sve što princeza dobiva umjesto plaće...
Vidi originalni članak

Najvažniji članovi kraljevske obitelji nemaju poslove s punim radnim vremenom, osim toga što moraju izvršavati svoje kraljevske dužnosti, piše Pop Sugar

Tako se i Meghan Markle morala odreći svoje glumačke karijere kada se udala za Princa Harryja. No, kako vojvotkinja od Sussexa sada zarađuje novac?

Iako Meghan ne zarađuje vlastitu plaću, vrlo je dobro pokriva kraljevska obitelj. Sve njezine troškove, kao i troškove njezinog muža, pokrivaju porezni obveznici i prihod zakupa vojvodstva Cornwall Harryjevog oca. Nakon što princ Charles plati dobrovoljne poreze na prihod vojvodstva, fond koji preostaje uzdržava njega i njegovu djecu

Osim toga, Harry prima značajan godišnji dodatak od imanja svoje pokojne majke, što također uzdržava Meghanin i Harryjev stil života. Zauzvrat, Meghan i drugi članovi kraljevske obitelji moraju obavljati kraljevske dužnosti puno radno vrijeme. To uključuje dobrovoljan rad, turneje i ostalo

Meghan ne prima plaću, ali još uvijek je otplaćuju za ulogu koju je imala u seriji Suits. Naime, Meghan prima novac jer se epizode u kojima glumi nastavljaju prikazivati na televiziji, bez obzira što se ona više neće pojavljivati u novim epizodama. Osim toga, prodala je svoju kuću u Torontu za 1.6 milijuna dolara pa je i tu dobro zaradila.

Kada se princeza Eugenie udala za Jacka Brooksbanka, podigla se prašina zbog činjenica da ona ima i vlastiti posao, osim toga što obnaša svoje dužnosti princeze. Eugenie je voditeljica umjetničke galerije, a nije jedina u kraljevskoj obitelji koja ima posao s punim radnim vremenom.

Njezina sestra Beatrice radi za software kompaniju Afiniti, a njezin bratić Peter Philips je direktor Sports Entertainment Limiteda. 

Fotkaj se sa svojim brojem JoomBoos Videostar magazina kao što je to napravio Dennis Domian i objavi fotku na svom Instagramu uz hashtag #videostarmagazin (stavi profil na javno), i možda bas ti osvojiš JoomBoos poklon paket!  Požuri, petkom biramo tjednog pobjednika!

Posjeti joomboos.24sata.hr