Prvi 9245 pregleda 08. studenoga 2018.

Meghan Markle ne dobiva plaću: Ne treba joj!?

kensington_palace_@instagram

Ovo je sve što princeza dobiva umjesto plaće...

Najvažniji članovi kraljevske obitelji nemaju poslove s punim radnim vremenom, osim toga što moraju izvršavati svoje kraljevske dužnosti, piše Pop Sugar

Tako se i Meghan Markle morala odreći svoje glumačke karijere kada se udala za Princa Harryja. No, kako vojvotkinja od Sussexa sada zarađuje novac?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington palace (@kensington_palace_) on

Iako Meghan ne zarađuje vlastitu plaću, vrlo je dobro pokriva kraljevska obitelj. Sve njezine troškove, kao i troškove njezinog muža, pokrivaju porezni obveznici i prihod zakupa vojvodstva Cornwall Harryjevog oca. Nakon što princ Charles plati dobrovoljne poreze na prihod vojvodstva, fond koji preostaje uzdržava njega i njegovu djecu

Osim toga, Harry prima značajan godišnji dodatak od imanja svoje pokojne majke, što također uzdržava Meghanin i Harryjev stil života. Zauzvrat, Meghan i drugi članovi kraljevske obitelji moraju obavljati kraljevske dužnosti puno radno vrijeme. To uključuje dobrovoljan rad, turneje i ostalo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington palace (@kensington_palace_) on

Meghan ne prima plaću, ali još uvijek je otplaćuju za ulogu koju je imala u seriji Suits. Naime, Meghan prima novac jer se epizode u kojima glumi nastavljaju prikazivati na televiziji, bez obzira što se ona više neće pojavljivati u novim epizodama. Osim toga, prodala je svoju kuću u Torontu za 1.6 milijuna dolara pa je i tu dobro zaradila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington palace (@kensington_palace_) on

Kada se princeza Eugenie udala za Jacka Brooksbanka, podigla se prašina zbog činjenica da ona ima i vlastiti posao, osim toga što obnaša svoje dužnosti princeze. Eugenie je voditeljica umjetničke galerije, a nije jedina u kraljevskoj obitelji koja ima posao s punim radnim vremenom.

Njezina sestra Beatrice radi za software kompaniju Afiniti, a njezin bratić Peter Philips je direktor Sports Entertainment Limiteda. 

Fotkaj se sa svojim brojem JoomBoos Videostar magazina kao što je to napravio Dennis Domian i objavi fotku na svom Instagramu uz hashtag #videostarmagazin (stavi profil na javno), i možda bas ti osvojiš JoomBoos poklon paket!  Požuri, petkom biramo tjednog pobjednika!

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve